Devonshire Square, London, UK

Project: Devonshire Square, London, UK

 

Architect

Jacobs Webber Architects

 

Client

Squire Sanders

 

Project overview

Devonshire Square, located near Liverpool Street Station in central London, is a premium office development constructed in the 1980s. In 2013, international law firm Squire Sanders commissioned Jacobs Webber Architects, (now WATG), to modernise the two floors they occupy at No. 7 Devonshire Square.

 

 

The brief

The Splash Lab was appointed from a very early stage in the project to provide the washroom fittings and create a high-specification washroom package.

 

The solution

A customised Monolith Basin System with sensor taps, soap dispensers, paper-towel dispensers and built-in waste-disposal units was designed from Corian for the washrooms. Two stainless-steel hand drying/ vending columns were developed specifically for the project and were complemented by a series of stainless-steel washroom accessories, including toilet-roll holders and coat hooks. Construction-services company ISG were appointed to complete the fit-out works to the floors and The Splash Lab worked closely with the site team to ensure successful installation of all the products specified.